Tämä ruokalista on voimassa 18.9. – 31.12.2017
ma – pe klo 15 – 22.30, la klo 16-22.30 ja su 16-20.30

Alkuruuaksi

BLINI  14

Pielisen savumuikkumoussea, siian mätiä ja sipulia

PAAHDETTUA MUKULASELLERIKEITTOA 12/16

Varsiselleriä ja saksanpähkinää

TARTAR KOTIMAISESTA LUOMUHÄRÄSTÄ 14/22

Lehtikaalta, piparjuurta ja kuivattua keltuaista

Pääruuaksi

SPELTTIRISOTTO HERNESAAREN OSTERIVINOKKAISTA 18

VOISSA PAISTETTUA KUHAA 26

Perunaa, hernettä, retiisiä ja voi-nokkoskastiketta

PITKÄÄN HAUDUTETTUA KARITSAN NISKAA 28

Punajuurta, ohraa ja sitruunatimjamikastiketta

PORON SISÄPAISTIA 35

Porkkanaa, ruusukaalia, selleriä ja punaviinikastiketta

Jälkiruuaksi

CREME BRULEE 10

Lakkasorbettia

KÖYHÄT RITARIT 8

Mansikkahilloa ja kermavaahtoa

LÖYLYN SUKLAAKAKKUA 10

Vaniljajäätelöä ja tyrniä

Lisäksi aina tarjolla

JASPERIN LOHIKEITTO 12/18

HIRVIPULLIA 18