Tämä ruokalista on voimassa 30.4.2018 saakka

ma – pe klo 15 – 22.30, la klo 16-22.30 ja su 16-20.30

Alkuruuaksi

SOKERISUOLATTUA SIIKAA  14
SIIANMÄTIÄ, PIKKELÖITYÄ FENKOLIA JA TILLIKREEMIÄ

PUNAJUURI TARTAR 14
FRITTIPERUNAA, HAPANKERMAA JA SIPULIA

VICHYSSOISE 14
ANKKACONFIT JA VIHREÄÄ OMENAA

Pääruuaksi

YLIKYPSÄÄ POSSUN POSKEA 27
PAAHDETTUA PERUNAA, HAUDUTETTUA KAALIA JA TIMJAMIKASTIKETTA

VOISSA PAISTETTUA AHVENTA 27
PERUNAPYRETTÄ, HERNETTÄ JA SIMPUKKAKASTIKETTA

KOTIMAISTA NAUDAN MARMORIFILETTÄ 34
MAA-ARTISOKKAA, PEKONIPAPUJA JA BEARNAISEKASTIKETTA

RÖSTI 21
RÖSTI OSTERIVINOKKAISTA JA PINAATISTA, JUUREKSIA JA SIENIVAAHTOA

Jälkiruuaksi

KÖYHÄT RITARIT 8
MANSIKKAHILLOA JA KERMAVAAHTOA

LAKRITSAA JA VADELMAA 10
LAKRITSAKREEMIÄ, VADELMASORBETTIA JA LAKRITSAMARENKIA

3 SUKLAATA 10
TUMMASUKLAAKAKKUA, MAITOSUKLAAMOUSSEA, VALKOSUKLAAKREEMIÄ JA LÄMMINTÄ SUKLAAKASTIKETTA

Lisäksi aina tarjolla

JASPERIN LOHIKEITTO 12/18

HIRVIPULLIA 18