Menu 2.1.-29.4.2017

Tämä menu on tilattavissa arkipäivisin klo 15.00 alkaen ja lauantaisin klo 17.00 alkaen.

Sunnuntaisin tarjoilemme erillistä Brunssi-menua koko päivän.

Poikkeuksia aukioloajoissa 2/2017

Alkuruokia 
/ osaa alkuruuista saa myös suuremmassa koossa

PIELISEN SAVUMUIKKUJA
Kylmäsavustettua kirjolohta ja piparjuurikreemiä, pieni blini ja mätiä
14 / 24

ILMAKUIVATTUA CHAROLAIS-LUOMUPAISTIA
Porokreemiä ja pikkelöityjä metsäsieniä
14 / 22

PAAHDETTUJA JUUREKSIA
Kolatun vuohenjuustoa, hunajaa ja paahdettuja siemeniä
12

JASPERIN LOHIKEITTOA
12 / 18

Pääruokia

KOKONAISENA PAISTETTU SIIKA
Timjamia ja sitruunaa,pinaattia ja porkkanaa
24

PORON OSSOBUCCO
Yrttijuureksia ja karpalo-gremolataa
28

KOTIMAISTA MARMORIFILEETÄ 250G
Maustevoita, punaviinikastiketta ja rosmariiniperunoita
35

HERNESAAREN OSTERIVINOKKAITA
Spelttiä
18

Jälkiruokia

VALKOSUKLAAPANNACOTTA
Verigreippiä
8

KÖYHÄT RITARIT
Vadelmahilloa ja kermavaahtoa
8

KOTIMAISIA JUUSTOJA
Lakkahilloketta
12

MOKKAPALA
Marjamoussea ja vaahtokarkkia
8

Menu Löyly

Paahdettuja juureksia

Poron ossobucco

Pannacotta
45

Viinipaketti Menu Löylylle:

Mezzacorona Nosiola, Italia 12cl
Susana Sempre Roble, Mallorca 16cl
Sauternes, Ranska 8cl
25