Takkahuonejoogat

 

Lisätiedot kevään tapahtumasta:

https://www.facebook.com/events/245404523050287/

Huomioithan että Löylyn myyntipalvelun sähköpostiosoite on muuttunut, varaukset: myynti@noho.fi

 

LAUANTAISIN jooga klo 10.15 – 11.25 ja yksityinen sauna klo 11:25-12.30.

SUNNUNTAISIN jooga klo 11.15-12.25, jonka jälkeen yleinen saunavuoro

 

Takkahuonejoogaamme mahtuu mukaan maksimissaan 15 henkilöä ja varauksia tulee olla minimissään 8 kpl, jotta jooga toteutuu ja sauna lämpiää. Kehon ja mielen herätyksen jälkeen voi jäädä nauttimaan Löylyn kokkien herkuista ravintolan puolella ihanan brunssin muodossa.

Joogan kesto on noin 70 minuuttia, jolloin teemme monipuolisen harjoituksen kehoa kuunnellen. Virkistävän harjoituksen jälkeen saat nauttia saunan lämmöstä ja pulahtaa veteen, jos siltä tuntuu. Tunnit ohjaavat Ohx40:n omat joogaopettajat Kaisa ja Mesimarja.

JOOGA ja SAUNA 29,00

VARAUKSET:

myynti@noho.fi

Laitahan viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja varauksen päivämäärän.
Kyselyt: +358 9 6128 6550.
Maksu tapahtuu paikan päällä.
Huomioithan että tehty varaus on sitova.
Mikäli et syystä tai toisesta pääsekään paikalle, muistathan perua varauksesi viimeistään edelliseen päivään klo 12 mennessä. Mikäli jätät saapumatta paikalle, veloittaa Löyly tapahtuman hinnan sinulta jälkikäteen.

Otathan oman joogamaton mukaan. Jos mattoa ei kuitenkaan kotoa tai naapurilta löydy, on Löylyssä varalta 6kpl lainamattoja, jotka luovutetaan käyttöön saapumisjärjestyksessä. Alustaksi sopii myös isompi pyyhekin. Aamusauna sisältää pyyhkeen, istuinalusen ja pesuaineet. Lisätietoja ohjaajista sekä tapahtumasta: www.ohx40.com & Facebook

Sydämellisesti tervetuloa hellimään kehoa ja mieltä Löylyyn!