Löylyt isoilla lauteilla

Yleinen sauna on avoinna ma klo 16.00 – 22.00, ti-to & su klo 13.00-22.00, pe-la klo 13.00-23.00

Poikkeuksia aukioloajoissa 

Yleisen saunan vieraana pääset saunomaan sekä savusaunan että perinteisen puusaunan lauteille. Molemmat saunat ovat kertalämmitteisiä ja kiukaissa on tuhansia kiloja kiveä. Löylyt ovat kertakaikkisen hyvät.

Savusauna on kooltaan 18m2 ja perinteinen puusauna 22m2. Molempiin saunoihin mahtuu samanaikaisesti noin 20 saunojaa. Saunoista pääsee vilvoittelemaan terassille ja uimaan mereen ympäri vuoden.

Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet ja suihkut, mutta saunat ja oleskelutilat ovat yhteiset, joten yleisessä saunassa uima-asu on pakollinen. Vuokraamme myös uima-asuja ja uimahousuja 6€ hintaan. Suosittelemme ottamaan mukaan myös omat varvastossut tms. märkätiloissa liikkumiseen sopivat jalkineet.

Kahden tunnin saunavuoro maksaa 19,00. Hinta sisältää pyyhkeen, pefletin sekä shampoon ja suihkusaippuan. Lisätunnit 10,00/h.

Suosittelemme saunavuoron varaamista ennakkoon. 

Alle 10-vuotiaat lapset pääsevät yleiseen saunaan veloituksetta, kun käyttävät vanhemman kanssa samaa pukukaappia. Alle 10-vuotiaalle lapselle voi paikan päällä vuokrata pyyhkeen 5,00 hintaan tai lapselle voi ottaa oman pyyhkeen mukaan. Saunaosastolle on 18 vuoden ikäraja eli alaikäiset ovat tervetulleita huoltajan seurassa.