Lämpimistä löylyistä kaupungin kuumaan yöhön

Lämpimistä löylyistä kaupungin kuumaan yöhön

 

Olemme koonneet sinulle ja vieraillesi illanvieton joka yhdistää kaksi omassa lajissaan ainutlaatuista paikkaa Helsingissä. Teidän tarvitsee ainoastaan löytää tienne Löylyyn ja me pidämme teistä sen jälkeen huolta koko illan aina pikkutunneille asti niin halutessanne.

 

Löyly on vuonna 2016 avattu arkkitehtoninen elämys aivan meren rannassa ja tarjoaa nimensä mukaisesti mahdollisuuden saunoa puulämmiteisillä kiukailla varustetuissa design-saunoissa ja pulahtaa sen jälkeen mereen uimaan. Löylyn keittiö tarjoilee skandinaavista ruokaa ammattitaidolla valmistettuna ja baari täyttää vaativankin asiakkaan toiveet.

 

Espan puiston laidalla sijaitseva Ravintola Teatteri on tätä nykyä jo klassikko helsinkiläisessä ravintolatarjonnassa, Alakerran Teatterin Grilli, Teatteribaarin ja kellobaarin lisäksi tarjolla on kaupungin suosituin yökerho Teatterin Klubi.

 

Lämpimistä löylyistä kaupungin kuumaan yöhön -illanvietto alkaen 67€/vieras

Löylyn sauna (6-14 henkilöä mahdollisuus privaattisaunaan)

3 ruokalajin Löyly-menu (menulle on saatavilla valitut viinit):

Vichysoisse, ankkaa ja vihreää omenaa

Ylikypsää porsaan poskea,

3 Suklaata

(Otamme huomioon ruoka-aine allergiat)

Kuljetus Ravintola Teatteriin

Joustava jonon ohitus Teatteriin

ilmainen sisäänpääsy teatterin klubille (mahdollisuus pöytävaraukseen ja juomien ennakkotilaukseen)

 

Molemmat paikat rajattomine mahdollisuuksineen tarjoavat yllä mainitun esimerkin lisäksi paljon erilaisia vaihtoehtoja täydelliseen iltaan seurueellenne. Kerro meille toiveesi, niin rakennamme teille unohtumattoman tilaisuuden.

 

Löyly

0961286550

eemeli.nurminen@royalravintolat.com