Ohita navigaatio

Kesä ja tapahtumat Löylyssä

Löylyssä kesää vietetään terassilla tanssien, nauraen, leväten ja hauskaa pitäen. Järjestämme teille monta huikeaa iltaa, toinen toistaan jännempiä tapahtumia sekä ihanaa yhdessä oloa.

Lue tarkemmin mistä Löylyn kesä koostuu!

Pitkä, kylmä ja pimeä talvi on ohi, ja nyt on aika juhlia kesää. Me Löylyssä tahdomme juhlia kesää monella tapaa, sillä Suomen kesä on monipuolinen. Löylyssä kuitenkin jokainen kesäpäivä tuntuu lomalta. Aurinko paistaa ja tunnet kevyen kesätuulen, maistat kylmän juoman ja kuulet hyvän musiikin. Me tiedetään että jokainen meistä tietää sen kesäisen fiiliksen. Olet ehkä juuri saunonut savusaunassa, uinut virkistävässä meressä, syönyt herkullisen lohikeiton, ja nyt istut terassillamme auringossa, nauttien kesästä. Rentoudut ja annat itsesi latautua. Sellainen on kesäpäivä Löylyssä.

Auringon laskiessa laskeutuu Löylyyn upea tunnelma. Tunnelma joka luodaan valoilla, energisellä DJ:llä, hauskaa pitävillä ihmisillä sekä hyvillä juomilla. Näet ympärilläsi hymyjä ja tunnelmaa luovia valoja. Maistat kylmän juoman ja ilmassa tuoksuu merituuli. Kuulet ihmisten naurua ja DJ:n soittamaa musiikkia, ja vaikka et normaalisti tanssisi, nyt sinuakin alkaa tanssittaa. Upeissa tapahtumissa näet ja koet asioita, joita et osannut odottaa, sillä tahdomme ylittää odotuksesi. Terassillamme toki tuulee, mutta yksikään ilta Löylyssä ei jätä sinua kylmäksi. Sellainen on kesäilta Löylyssä.

Pääsemme kokemaan uusia elämyksiä jännittävissä tapahtumissa läpi kesän, alkaen Löylyn omista syntymäpäivistä. Löydät tiedot tapahtumista selaamalla sivua alaspäin! Kesän resident DJ, Anima J, soittaa kesän loppuun asti trendikästä ja kansainvälistä housea, jonka lisäksi saamme nauttia vierailevista DJ:stä joka viikko! Voit katsoa kesän DJ line-upin tästä.

Voit varmistaa seurueellesi koko illaksi terassin parhaat paikat varaamalla sohvaryhmän. Sohvaryhmän varaamiseen kuuluu haluamasi pöytäpaketti, ensiluokkainen pöytiintarjoilu läpi illan ja tietysti illan parhaimmat paikat. Lue lisää tästä!

Varaa terassilta sohvaryhmä sun seurueelle tästä!

ANIMA J

RESIDENT DJ & MUSIC MANAGER

Hänen DJ setit saa inspiraationsa Balin energisestä ja monipuolisesta musaskenestä. Neljän vuoden aikana Balilla hän oli mukana järjestämässä monia tapahtumia ja oli oleellinen osa Balin yöelämää. Hän on soittanut dayclubeilla, trendikkäissä yksityistapahtumissa sekä viikottain kahdessa ravintolassa, joissa hän toimi myös viihdepäälikkönä.

Hänen DJ setit ovat kuin nousujohteista tarinankerrontaa, joka soljuu alkuillan kevyistä, kauniista deep house melodioista progressiivisempiin ja perkussiopainotteisempiin rytmeihin. Loppuillasta tältä herralta ei energia lopu, vaan meno alkaa kunnolla vasta auringonlaskun jälkeen!

TORSTAI, PERJANTAI, LAUANTAI KLO. 20-01.30