Ohita navigaatio

Kesä ja tapahtumat Löylyssä

Löylyssä kesää vietetään terassilla tanssien, nauraen, leväten ja hauskaa pitäen. Järjestämme teille monta huikeaa iltaa, toinen toistaan jännempiä tapahtumia sekä ihanaa yhdessä oloa.

Tapahtumat

TOUKOKUU

19.5. DJ Lash alkaen klo: 16.00
20.5. Löylyn synttärit. Lue lisää täältä.
26.5. DJ Lash klo: 16.00 alkaen
27.5. DJ Awa klo: 15.00 alkaen

KESÄKUU

1.6. Karhu Sunset Sounds
2.6. Nocturnal music by Anima J
3.6. DJ Brando
8.6. DJ Awa
11.6. Nocturnal music by Anima J
10.6. DJ Lash
15.6. Jukka Poika ja DJ Brando
16.6. Nocturnal music by Anima J
17.6. DJ Lash
22.6. DJ Awa
23.6. Karhu X Löyly Juhannus
24.6. Karhu X Löyly Juhannus
29.6. Karhu Sunset Sounds
30.6. Nocturnal music by Anima J

HEINÄKUU

TBA

Lue tarkemmin mistä Löylyn kesä koostuu!

Pitkä, kylmä ja pimeä talvi on ohi, ja nyt on aika juhlia kesää. Me Löylyssä tahdomme juhlia kesää monella tapaa, sillä Suomen kesä on monipuolinen. Löylyssä kuitenkin jokainen kesäpäivä tuntuu lomalta. Aurinko paistaa ja tunnet kevyen kesätuulen, maistat kylmän juoman ja kuulet hyvän musiikin. Me tiedetään että jokainen meistä tietää sen kesäisen fiiliksen. Olet ehkä juuri saunonut savusaunassa, uinut virkistävässä meressä, syönyt herkullisen lohikeiton, ja nyt istut terassillamme auringossa, nauttien kesästä. Rentoudut ja annat itsesi latautua. Sellainen on kesäpäivä Löylyssä.

Voit varmistaa seurueellesi koko illaksi terassin parhaat paikat varaamalla sohvaryhmän. Sohvaryhmän varaamiseen kuuluu haluamasi pöytäpaketti, ensiluokkainen pöytiintarjoilu läpi illan ja tietysti illan parhaimmat paikat. Lue lisää tästä!

Varaa terassilta sohvaryhmä seurueellesi tästä!