Ohita navigaatio

Á LA CARTE MA – LA KLO 16 ALKAEN

Löylyn ravintola palvelee 3.9. torstaista alkaen jälleen á la carte-ravintolana kesään 2021 saakka. Tämä menun lisäksi tarjoilemme arkisin lounasta ja lauantaisin brunssia.

ALKURUOAT

MAA-ARTISOKKAA JA VERSOJA
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, saksanpähkinää ja kotipellon puutarhan versoja (L, G, V)
12
LOHI JA FENKOLI
Sokerisuolattua kirjolohta sekä mätiä, pikkelöityä kurkkua ja fenkolimehua
14

PORO JA TRYFFELI
Tartar Sallan villiporosta, keltuaiskreemiä, pikkeleitä ja tryffelimajoneesia (L, G)
14
VAIHTUVA VALIKOIMA KOTIMAISIA HERKKUJA24

PÄÄRUOAT

KARITSAA JA JUUREKSIA
Kotimaista karitsan niskaa sekä ulkofileetä, syysjuureksia sekä hiillostettua sipulia (L , G)
29
NAUTAA JA MAA-ARTISOKKAA
Naudan marmoroitua ulkofileetä, lihaliemessä haudutettua maa-artisokkaa, broccolinia ja rakuuna-voikastiketta L , G
34
SIIKAA JA PUIKULAA
Ruskeavoissa paistettua siikaa, puikulaperunakrokettia, savoijinkaalia ja rapukastiketta (L , G)
28
KANTARELLIA JA LEHTIKAALIA
Risotto Malmgårdin luomutilan emmer-vehnästä, lehtikaalia sekä kanttarellia (V)
23
PORONKÄRISTYSTÄ
Perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkaa (L , G)
19
JASPERIN LOHIKEITTOA
Saimaan Tuoreen kasvatettua kirjolohta ja kylmäsavukirjolohta
(L , G)
19

JÄLKIRUOAT

TYRNIÄ JA LAKRITSAA
Tyrniposset, lakritsikreemiä ja marenkia (L)
10
MUSTIKKAKUKKOA JA VALKOSUKLAATA
Paahdettua valkosuklaata, kauraa ja luomu maitojäätelöä (L) 
10
KÖYHÄT RITARIT
Mansikkahilloa ja kermavaahtoa (L)
10
JUUSTOA JA LAKKAA
Valikoima kotimaisia pientilajuustoja,
fenkolinäkkäriä ja lakkahilloketta
10