Ohita navigaatio

Ravintolan turvallisuusohjeistus

Tartuntaturvallisuuden varmistamiseksi olemme ottaneet käyttöön nämä suojatoimet:

Käsien desinfiointi
Käsien desinfiointiainepisteitä on sijoitettu mm. sisäänkäynneille ja kokoustiloihin. Lisäksi wc-tiloissa on saatavilla käsien desinfiointiainetta.

Kasvosuojat
Tarvittaessa tapahtumatilojemme sisäänkäynneiltä on saatavissa kasvosuojia. Kasvosuojien käytössä noudatetaan viranomaisten suosituksia.

Turvaetäisyydet
Tiloissamme on selkeät turvavälimerkinnät kaikissa paikoissa, joihin jonojen muodostuminen on mahdollista: sisäänkäynneillä ja wc-tiloissa. Hissien edessä on opastaulut, joissa kerrotaan hisseihin kerralla menevä henkilömäärä. Hissin koon mukaan hissiä voi käyttää 1-2 henkilöä kerrallaan, seurueittain liikkuvia lukuun ottamatta.

Siivous ja desinfiointi
Varautumiseemme kuuluu saumaton yhteistyö siivouskumppaniemme kanssa. Hygieniakoulutuksen saaneet siivoojat tarkistavat tilat päivän aikana useasti. Mm. palvelutiskit, vaatesäilytystiskit, porraskaiteet sekä hissien, pankkiautomaattien ja maksupäätelaitteiden näppäimistöt desinfioidaan säännöllisesti.

Ravintola- ja tapahtumatilat
Noudatamme tarkkaan viranomaisten ravintola- ja kahvilatoiminnalle antamia suosituksia. Tiloissamme on mahdollisuus käsien desinfiointiin. Pintoja puhdistetaan ja ottimia vaihdetaan tihennetysti. Merkitsemme turvaetäisyydet ja kulkusuunnan tarjoilupisteissä. Kokoustilat varataan aina vain oman seurueen käyttöön ja kokousruokailut järjestetään vain tilaisuuden omalle seurueelle lautastarjoiluna. Lue tarkemmat ohjeistukset tapahtumatilojen osalta täältä >>

WC-tilat
WC-tiloja siivotaan ja desinfioidaan useasti päivän aikana (wc-istuimet, pesualtaan, hanat).Varmistamme, että tiloissa on koko ajan käytössä käsien desinfiointiainetta ja saippuaa. Saniteettitilojemme riittävyys on huomioitu maksimikapasiteettien mukaan.

Kosketusvapaa maksaminen
Ravintoloissamme suosittelemme maksukortin käyttöä ja lähimaksua, jolloin välttyy koskettamasta maksupäätelaitetta.

Ensiapuhenkilökunta
Henkilökuntamme on saanut ensiapukoulutuksen ja tietää miten toimia, jos joku tilaisuudessa epäilee saaneensa koronatartunnan.

Henkilökunnan suojaaminen
Vaatesäilytys ja palvelutiskit on mahdollisuuksien mukaan varustettu läpinäkyvin pleksisuojuksin. Henkilökunnan käytössä on kasvosuojaimia ja heillä on mahdollisuus jatkuvaan käsien desinfiointiin. Seuraamme aktiivisesti henkilökuntamme terveydentilaa.

Viestintä
Kaikkien yhteisen turvallisuuden vuoksi toivomme teidän viestivän näistä turvaohjeista omille asiakkaillenne ja painottavan kaikessa, että järjestettäviin tilaisuuksiin ei tule osallistua oireisena.

Ohjeissamme huomioidaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön antamat koronavirustartuntojen ehkäisemisohjeet ja Aluehallintoviraston määräykset.