LÖYLY YOGA BY ROOTS HELSINKI

Tänä kesänä saamme nauttia suuresta joogahuumasta, kun Löyly x Roots Helsinki aamujoogat pääsevät starttaamaan lauantaina 15.6! Löylyn urbaanissa ja keidasmaisessa miljöössä pääsemme joogaamaan pitkälle elokuuhun asti, mikäli säät sen sallivat ♥

Aamujoogat pidetään Löylyn tunnelmallisella kattoterassilla, aivan meren välittömässä läheisyydessä ja kiireettömästi kesäaamuista nautiskellen. Tunnit järjestetään keskiviikko- sekä lauantaiaamuisin klo. 8-9, ja ne tulevat aina näkyviin Roots Helsingin varausjärjestelmään, josta voit näppärästi varata paikkasi. Varausikkuna on aina 7 päivää eteenpäin. 

Löyly-joogan kertamaksu on 12e, jonka pyydämme maksamaan etukäteen verkossa varauksen yhteydessä. Voit myös halutessasi hankkia meille 5- tai 10-kerran kortin. Huomioithan, että Löyly-joogissa ei ole opiskelijahinnoittelua eivätkä kuukausi- tai aamukortit käy maksutavaksi. 

Mukavuuden varmistamiseksi säävaraus on aina olemassa – sateen sattuessa tunnit perutaan, josta ilmoitetaan niin täällä kuin meilitse aina viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Peruutuksen sattuessa maksettu tunti palautuu Roots Helsinki -tilisi alle ja voit käyttää sen myöhemmin sinulle sopivaan tuntiin.

Joogan yhteydessä aamusaunan hinta on 15€ kello 9-10 välillä. Varauksen pystyy tehdä soittamalla numeroon +358503820885 tai sähköpostitse osoitteesta sauna@loylyhelsinki.fi