Varaa saunavuoro

POIKKEUKSIA AUKIOLOISSA:
Maanantaina 16.9. Löylyssä yksityistilaisuus klo 17 alkaen. Sauna sulkeutuu klo 20:30. Keskiviikkona 18.9. Löylyssä yksityistilaisuus klo 16 alkaen ja sauna sulkeutuu klo18.

Olet varaamassa vuoroa eli pukukaappia Löylyn yleiseen saunaan. Tämä varausjärjestelmä näyttää aina vapaana olevat pukukaapit. Lahjakorttivaraukset pyydämme tekemään puhelimitse numeroon 050 382 0885.

Yleisessä saunassa miehille ja naisille on omat pukuhuoneet ja suihkut, mutta saunat ja oleskelutilat ovat yhteiset. Muistathan, että yleisessä saunassa uima-asu on pakollinen.

Lisätietoa saunomisesta Löylyssä löydät SAUNAT – sivulta.

Kahden tunnin saunavuoro maksaa 19,00. Hinta sisältää pyyhkeen, pefletin, shampoon ja suihkusaippuan. Varaus tulee maksaa heti. Sinulla on vahvistuksen jälkeen 10 minuuttia aikaa maksaa varauksesi. Varauksesi raukeaa mikäli maksua ei suoriteta.

Saunavarauksia koskevat tiedustelut voit lähettää: sauna@loylyhelsinki.fi. Vastaamme sähköposteihin 24h sisällä. Kiirellisissä, samaa päivää koskevissa asioissa, voit soittaa saunan aukioloaikoina numeroon 050 382 0885.

Suosittelemme varauksen tekemistä ennakkoon. Ilman varausta saunomaan pääsee aina mikäli tilaa on.