RAVINTOLA

RAVINTOLA

Makunautintoja Itämeren ÄÄRELLÄ

Jasperin lohikeitto ja Löyly burger ovat ravintolamme kiistattomat klassikot, joita nautitaan vuoden jokaisena päivänä. Näiden lisäksi tarjoilemme aina sesongin parhaimmista raaka-aineista loihtimia herkkuja. Olipa kyse sitten kesästä tai talvesta, ruokalistamme noudattaa tinkimättömästi ruokafilosofiaamme, joka korostaa vastuullisuutta, suosien kotimaisia raaka-aineita ja pientoimittajien tuotteita.
Ravintolamme makunautinnot tarjoillaan vertaansa vailla olevassa ympäristössä Itämeren äärellä, takkatulen lämmittäessä tunnelmaa. Olipa kyseessä lounas, brunssi tai illallinen, Löylyn ainutlaatuinen ilmapiiri ja upeat maisemat takaavat, että jokainen ruokahetki on unohtumaton. Sääolosuhteet eivät rajoita nautintoasi – Löylyssä jokainen ateria on aina poikkeuksellisen upea elämys.

Kesäaikaan (touko-elokuussa) ravintolassa on tarjolla supistetumpi raikas kesämenu ja kesälauantaisin meren äärellä voi nauttia herkullista Löyly-aamiaista.

Syys- ja talvikaudella ravintola tarjoaa lounasta, iltaisin A la Carte menun antimia ja lauantaisin suosittua brunssia. A la Carteen ja brunssile voit varata pöydän alla olevasta painikkeesta.Ravintola siirtyy syyskauteen 1.9.

Tarjoamme ruokaa myös saunatiloissa. Kurkkaa saunamenu tästä.

Varaa Pöytä

1.9. lähtien tarjolla

Lounas ma-pe 11-16 & su koko pv
A la carte ma-la 16-22
Barmenu  ma-pe klo 16- 22 & la koko pv
Brunssi la klo 11–13:00 & 13.30–15:30