Yleinen sauna

LÖYLYT ISOILLA LAUTEILLA

Katso saunan kaikki aukioloajat tästä.
Varaa Saunavuoro

Yleisen saunan vieraana pääset saunomaan sekä savusaunan että perinteisen puusaunan lauteille. Molemmat saunat ovat kertalämmitteisiä ja esimerkiksi maisemasaunassamme on 2500 kiloa laadukasta oliviinikiuaskiveä Mäntyharjulta. Löylyt ovat kertakaikkisen hyvät, tutustu aukioloaikoihin ja varaa paikkasi löylyissä!

Savusauna on kooltaan 18m2 ja perinteinen puusauna 22m2. Molempiin saunoihin mahtuu samanaikaisesti noin 20 saunojaa. Saunoista pääsee vilvoittelemaan terassille ja uimaan mereen ympäri vuoden säävarauksella.

Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet ja suihkut, mutta saunat ja oleskelutilat ovat yhteiset, joten yleisessä saunassa uima-asu on pakollinen. Vuokraamme myös uima-asuja ja uimahousuja 8€ hintaan. Uima-asujen sekä uimahousujen vuokraus panttia vastaan. Suosittelemme ottamaan mukaan myös omat varvastossut tai muut märkätiloissa liikkumiseen sopivat jalkineet.

Kahden tunnin saunavuoron hinta on 25,00€. Hinta sisältää pyyhkeen, pefletin sekä shampoon ja suihkusaippuan. Lisätunnit 12,00 €/tunti. Saunavuoroja ei pysty maksamaan virikeseteleillä. Saunoja ei voi varausjärjestelmän kautta maksaa lahjakortilla, joten olethan sähköpostitse meihin yhteydessä mikäli haluat maksaa saunat lahjakortilla.

Saunoillamme on käytössä 24 tunnin peruutusehdot.

Uimapaikka auki säävarauksella ympäri vuoden.

SUOSITTELEMME SAUNAN VARAUSTA ETUKÄTEEN

Alle 10-vuotiaat lapset saunovat yleisessä saunassa veloituksetta käyttäessään vanhemman kanssa samaa pukukaappia. Alle 10-vuotiaalle lapselle voi paikan päällä vuokrata pyyhkeen (5,00 €) tai lapselle voi ottaa oman pyyhkeen mukaan. Saunaosastolle on 18 vuoden ikäraja, mutta nuoremmat ovat tervetulleita huoltajan seurassa.